Lilla_Soffbutiken-logga 1liten

vauni

Vauni tillverkar skorstensfria spisar som ger så mycket mer än bara en eld utan skorsten. Vaunis filosofi är att förena tradition med nutidens behov. Precis som dåtidens vedspis spred värme och var en vacker samlingspunkt, bidrar även denna skorstensfria spis detsamma i det nutida hemmet idag. I klartext innebär det vackra, gedigna produkter som skänker dig  glädje och bestående värde under många år. Hos oss på Lilla soffbutiken hittar du dessa fantastiska spisar i en rad olika modeller där du också kan välja mellan flera olika färger för att Vauni enkelt ska bli en del av just ditt hem. 

Globe hög fot

Globe är Vaunis mest populära produkt. Denna Globe är designad som ett klot med hög stående fot. ​​Med denna fantastiska eldstad slipper du rök, sot och aska eftersom den är skortstenfri samt att den brinner på etanol. Globe finns i flera varianter och färger att välja mellan för att passa in i just ditt hem.

globe låg fot

Globe är Vaunis mest populära produkt. Denna Globe är designad som ett klot med låg stående fot.
​​​​​​​Med denna fantastiska eldstad slipper du rök, sot och aska eftersom den är skortstenfri samt att den brinner på etanol. Globe finns i flera varianter och färger att välja mellan för att passa in i just ditt hem.

cupola

Vauni Cupola är en fantasisk vacker eldstad som man kan placera på väggen. Designen passar in i de flesta hem och blir en dekorativ del i inredningen.

Precis som alla andra eldstäder är Cupola utrustad med en avancerad, justerbar etanolbrännare.
Cupola finns i flera olika färger och går att montera upp på alla typer av väggar.

divider

Skapa en vacker och exklusiv känsla med Vauni Divider i hemmet. Divider är en öppen spis av glas. Genom sina rena former och glasade sidor ger eldstaden ett extra effektfullt intryck samt att elden får att betrakta från alla vinklar.

Använd Divider i vardagsrummet eller varför inte i köket för att lyxa till hemmet med det lilla extra.

edge

Edge är en vacker, tidslös och skorstensfri eldstad som skall monteras upp på väggen. Eldstaden har en typiskt skandivisk design med enkla och rena linjer som passar perfekt in i de skandiaviska hemmen. Förutom sin vackra formgivning bidrar Edge härlig värme. 

Shadow

Letar du efter någon speciellt att smycka väggen med där hemma? Då kan eldstaden Shadow från Vauni vara något för dig. Denna eldstad är byggd för att monteras på väggen för att skapa ett elegant och mysigt intryck i rummet. Den har glasfront på framsidan och tack vare den låga temperaturen kan den monteras upp på alla sorters väggar. 

oF wide

Denna etanolbrännare är perfekt för dig som tröttnat på all rök och aska som din öppna spis orsakar. Ställ istället dit Vauni OF Wide och låt den brinna och skapa samma känsla och bekvämlighet som spisen gjort tidigare - men utan röken och askan! När du sedan vill använda den någon annanstans är det bara att lyfta ur den och placera den på önskad plats. 

CI/CI wide

Vauni CI/CI Wide är en etanolbrännare med maximal designfrihet. Denna etanolbrännare är avsedd för att byggas in i ett brandfast material men den kräver ingen skorsten. Vauni CI/CI Wide är en perfekt lösning för dig som vill designa din alldeles egna eldstad.
Varför inte bygga in den i mitten av matsalsbordet för att skapa en vacker och härlig känsla när ni äter middag med nära och kära?