Lilla_Soffbutiken-logga 1liten

Strehög

Strehög är med sina 139 års erfarenhet i branschen idag Sveriges största mattgrossist. Med hög kvalitet och träffsäker design tillverkas mattor för att ge det lilla extra till ditt hem.

Strehög affärsidé är att du ska uppleva känslan av en ny matta med god kvalitet och design till rätt pris. Hos oss på
Lilla Soffbutiken hittar ni fyra serier från Strehög sortiment. Läs mer om dessa serier här nedan.

Cameo Collection

Cameo Collection är en samling lapptäcksmattor som är designade med en blandning av motiv från Öst i kombination med det ursprungliga europeiska 1800-talet. Denna vackra kombination av design ger en rik smak av vårt historiska förflutna. Färgerna i " Cameo Collection" ger en känsla av "Dolce Vita" i ditt hem där nyanserna är mjuka och designen är universiell. Mattorna i denna serie är maskinvävda med förstärkta hörn samt en anti-glidskikts-funktion som ger en säker passform. Förutom valet av flera olika färger har du även möjlighet att välja mellan olika storlekar. 

Fading World Collection

Denna vackra serie av mattor från Strehög är tillverkade i bomullschenielle. Designen har ett centalt mönster eller medaljong som ger ett klassiskt intryck. De vibrerande färgerna gör mattan modern och elegant. 
Mattorna i denna serie är maskinvävda med förstärkta hörn samt en anti-glidskiktsfunktion som ger en säker passform. Förutom valet av flera olika färger har du även möjlighet att välja mellan olika storlekar. 

Mad Men Collection

Mattorna i denna serie är maskinvävda med en kombination av ull och bomullschenille. Mattan har förstärkta hörn samt en anti-glidskiktsfunktion som ger en säker passform. Förutom valet av flera olika färger har du även möjlighet att välja mellan olika storlekar. 
 

Vintage Collection

Vintage Colletion är en samling lapptäcksmattor som är designade med en blandning av motiv från Öst i kombination med det ursprungliga europeiska 1800-talet. De moderna och rustika färgerna gör att mattorna passar in i alla olika hem. Mattorna är tillverkade i en kombination av ull och bomullschenille. De intrikata sömmarna ger en viktigt detalj för att ge ett sant "vintage" utseende. Mattorna i denna serie är maskinvävda med förstärkta hörn samt en anti-glidskiktsfunktion som ger en säker passform. Förutom valet av flera olika färger har du även möjlighet att välja mellan olika storlekar. 

ATLANTIC Collection

Atlantic Colletion är inspererade av de fina stränderna i New Jersey och Long Island. En känla av vinterns vindar  band sanden som om de skulle vara abstrakta målningar. 
De moderna mattorna passar in i alla olika hem. Mattorna är tillverkade i en kombination av ull och bomullschenille. Mattorna i denna serie är maskinvävda med förstärkta hörn samt en anti-glidskiktsfunktion som ger en säker passform. Förutom valet av flera olika färger har du även möjlighet att välja mellan olika storlekar. 

KHAYMA Collection

Khayma Colletion är inspererade av mönster från Atlas regionen. Khayma står för det traditionella tältet som används av de nomadiska stammarna i öknen. Vidare står det också för familjen, hemmet eller stammen som helhet.
De moderna mattorna passar in i alla olika hem. Mattorna är tillverkade i en kombination av ull och bomullschenille. Mattorna i denna serie är maskinvävda med förstärkta hörn samt en anti-glidskiktsfunktion som ger en säker passform. Förutom valet av flera olika färger har du även möjlighet att välja mellan olika storlekar.