Lilla_Soffbutiken-logga 1liten

sits

Sits har med 20 års erfarenhet av utveckling, design och produktion av möbler, hunnit skapa ett fantastiskt sortiment av högsta kvalitet. Sits producerar närmare 200 000 handgjorda soffor och fåtöljer varje år och har en stark ambition att fortsätta utvecklas. Känslor, hantverk, människor och miljövänlig attityd skapar lösningar och innovationer som är väldigt väl mottagna runt om I världen. Möblerna tillverkas i deras fabrik som håller högsta standard och erbjuder bästa möjliga kvalitet.

BRANDON

BRANDON tillhör kollektionen Tea & Book med en design som ska skapa en perfekt plats för avkoppling och vila. Varje produkt har en individuell design och karaktär med allra högsta komfort. Du har möjlighet att välja mellan olika typer av hörnmodeller eller använda en speciellt utformad modul som kommer att skapa ett estetiskt tilltalande och modernt intryck i rummet. BRANDON har dunstoppning som skapar den fantastiska komforten i soffan. Soffans klädsel  går att få i tyg eller läder i flera olika färger samt att du även kan välja om klädseln ska vara fast eller avtagbar. Även till soffbenen finns det flera val - ek, blekt ek, valnöt, mörkbrun samt svart.
BRANDON går att skapa i flera utföranden t.ex. 2-sits, 3-sits, armstöd på vänster eller höger sida, fåtölj och mycket mer. Du väljer själv hur du vill att just din BRANDON ska se ut. 

GINEVRA

GINEVRA har fått sin design från historien om den legendariska kung Arturs drottning som skapade kaos bland riddarna av runda bordet. Denna fåtölj som fått sitt namn efter drottningen kommer även väcka ett stort intresse hemma hos dig. GINEVRA är en liten fåtölj men dess form är vackert unik. Den har designen som en kungatron samtidigt som den ser ut som något från ett museum för modern konst. Fåtöljen är ergonomiskt formad och bekväm att sitta i.

impulse

IMPULSE är en luftig och stilren soffa vars enkelhet och karaktär kommer förtrolla dig. Det är en modern kollektion där du som tillval kan välja olika typer av metallben eller om du hellre vill tona ner det en aning med trädetaljer. Det finns även tillval av armstöden samt armstödskuddar. Soffan går att få i både fast eller avtagbar klädsel. Detta gör att du kan göra denna soffa så att den reflekterar dig och din personliga stil.

JULIA fåtölj

JULIA är en serie som kommer göra varje rum oförglömligt med sin vackra design och eleganta form. JULIA finns i flera färger för att passa in till just ditt hem. Förutom färger kan du också välja att få denna fåtölj i läder av hög kvalitet. Glöm inte att du också kan skaffa en matchande fotpall för extra komfort och utstyrsel.

JULIA soffa

JULIA är en serie som kommer göra varje rum oförglömligt med sin vackra design och eleganta form. Möjligheterna är många när det gäller form och färg på soffan. Välj mellan 2-sits, 3-sits eller kanske varför inte en rundad soffa?
Glöm inte att du också kan skaffa en matchande fotpall för extra komfort och utstyrsel. JULIA finns i flera färger för att passa in till just ditt hem. Förutom färger kan du också välja att få denna soffa i läder av hög kvalitet. Finns även som fåtölj.

lena

LENA gör det möjligt att skapa vilken stil du vill. Denna 2-sits soffa finns i flera olika varianter där du bl.a. kan välja mellan olika djup samt detaljer på kuddarna. Finns även i olika klädslar.  Modellen finns i fast eller avtagbar klädsel.
I butiken finner ni den snygga fåtöljen.

LISA

LISA är en fåtölj med en läcker och unik form – en kombination av det moderna och det traditionella helt enkelt. Lisas breda ryggstöd och klassiska ben passar perfekt ihop med de originellt formade armstöden och knapparna i ryggen. Önskar man finns det möjlighet att ha knappar i annan färg än ryggstödet för att skapa ytterligare effekt. Lisa finns i flera vackra och glada färger för att du ska kunna anpassa den till just ditt hem. 

LUKAS bäddsoffa

LUKAS är en serie av bäddsoffor från SITSs kollektion Home & Family där dess design utstrålar lugn, kärlek och glädje. Med LUKAS ska de magiska ögonblicken med familj och vänner skapas. LUKAS är en serie som är den enda i sitt slag. Den är bekväm och enkel att använda och madrassen är gömd inuti soffan hela tiden tills du ska använda den. Under ljusa dagen kommer LUKAS vara en mjuk och bekväm soffa medan den på kvällen är den perfekta sovplatsen. Du kan skapa en alldeles egen LUKAS  genom att välja mellan tre olika armstöd, olika soffben såsom ek, blekt ek, valnöt, mörkbrun eller svart. Madrassen finns att få som skummadrass eller högkvalitativ pocketbonel. Storleken på bäddsoffan går att få i 182cm med 160cm madrass, 162cm med 140cm madrass eller 142cm med  120cm madrass. Välj mellan tyg- eller läderklädsel i flera olika färger. 

OHIO

OHIO är en sofistikerat formgiven modulmöbel skapad för de mer moderna interiörerna. Det går att välja från 11 föreslagna uppsättningar eller bestämma själv hur du vill att den skall se ut. Även om designen är minimalisk så har den en fantasisk komfort då OHIO använder tjockare sittkuddar. Du kan välja mellan kallskum eller naturligt dun som stoppning. Det som framhäver det moderna i OHIO är dess krompläterade ben. Förutom färger kan du också välja att få OHIO i läder av hög kvalitet.

ROSE

Detta är en klassisk och elegant möbel med linjer som för tankarna till de brittiska herrklubbar i England. ROSE är modern och fräsch tack vare de elgeganta metallben som använts till designen. ROSE finns att få i flera olika färger och material. Välj om du vill ha den som fåtölj, soffa eller fotpall. Det finns också snygga kuddar som tillhör till ROSE-serien för dig som önskar extra komfort i din möbel. 

ALEX

Här möter komfort och design varandra på ett vackert sätt.
Lägg till en nackkudde och svankkudde så har du en drömfåtölj. En uppdatering av den klassiska öronlapps fåtöljen helt enkelt.
Fåtöljen Alex går att få i både tyg och läder och några olika benfärger att välja mellan. Två olika pallar finns också i kollektionen.
 

NORa

NORA tillhör kollektionen Tea & Book med en design som ska skapa en perfekt plats för avkoppling och vila. Varje produkt har en individuell design och karaktär med allra högsta komfort. Soffans klädsel  går att få i tyg  i flera olika färger. Även till soffbenen finns det flera val - ek, blekt ek, valnöt, mörkbrun samt svart. Du kan även välja till en högre nack-kudde som du lätt kan förflytta från del till del.
NORA går att skapa i flera utföranden t.ex. 2-sits, 3-sits, armstöd på vänster eller höger sida, fåtölj och mycket mer. Du väljer själv hur du vill att just din NORA ska se ut.