Lilla_Soffbutiken-logga 1liten

riviéra maison

Rivièra Maisons möbler är alla unika och de flesta är handgjorda i ateljéer av hantverkare runt hela världen.
Detta kallar företaget som kommer ursprungligen från Holland ett "perfekt ofullkomligt" vilket visar att två likadana
stolar kan ha en minimal skillnad i vissa detaljer.  Det är vad som visar det unika med ett äkta hantverk där kvalitet gör hela atmosfären.

Visionen är att skapa ett varumärke inom heminredning där njutningen står i fokus och nyckelorden är exklusivitet, atmosfär och service. Med sina jordnära färger kan du låta din fantasi ordna resten. Med sin inspiration från havet och naturens alla små detaljer är det lätt att bli förälskad i dessa möbler. Sjunk ner i din möbel och dröm dig bort till harmoni och stillhet.

Accessoarer

Genom att experimentera med ändringar i dekoration och tillbehör kan du skapa ett nytt utseende i ditt hem, gång på gång. Rivièra Maison är glatt att inspirera dig med sitt brett utbud av produkter. Hos oss på Lilla Soffbutiken hittar du vackra accessoarer till hemmets alla tillfällen. 

Möbler

Vackra matstolar, barstolar och köksoffor hittar du här! Riviera Maison har generellt vita möbler med trätopp i form av soffbord, skänkar och avlastningsbord. Hos oss hittar du möblerna med smarta lösningar och bra förvaringsmöjligheter. Vi erbjuder också hundmöbler, barnmöbler och sminkbord från varumärket. Möblerna kommer oftast med text på, signerat Riviera Maison.