Lilla_Soffbutiken-logga 1liten

Ocean house

En härlig blandning mellan kontinentens pärlor samt ett lagom stänk svensk västkustidyll är en bra beskrivning på varumärket. De klassiska textilkollektionerna med starka inslag av duktyg, de maritimt inspirerade väskorna och Ocean House soffbord är alla högt uppskattade produkter som eftertraktas av heminredningsintresserade med känsla för tyger och trender. Låt dig drömma dig bort med Ocean House stilfulla design och skapa ditt hem du alltid har drömt om.

fototavlor

Ocean House har mängder av snygga fototavlor i olika storlekar, ramar och motiv. Piffa upp väggen där hemma med somriga kustmotiv!

douglas

I serien Douglas hittar du skåp och TV-bänkar i  olika modeller. storlekar och färger. En klassisk serie som andas kustkänsla. Finns i vitt, brunt och grått.

edward

Klassiskt matbord som passar i alla hem. Finns i flera olika storlekar. Finns i vitt, brunt och grått.

gavin

Ett fantastiskt bord i vacker naturträ av slitstark kvalite och glasskiva. Bordet finns i olika storlekar. Passar både i lägenheten i stan eller i huset vid havet. Finns i vitt, brunt och grått.

norton

Supersnyggt matbord i klassisk stil. Passar perfekt i strandhuset men lika bra för att förstärka den kustnära känslan i hemmet i stan. Finns i vitt, brunt och grått.

ralph

Klassiskt, stilrent soffbord som finns i olika storlekar och färger. Finns i vitt, brunt och grått. Ralph är det perfekta tillskottet till dig som vill höja den kustnära känslan i ditt hem.

william

Snyggt vitrinskåp i trä och glas. Den stilrena designen kombinerat med moderna inslag gör skåpet till ett perfekt tillskott i alla hem.