Lilla_Soffbutiken-logga 1liten

Newport

Newport, tidigare SVDM, är ett företag med lång erfarenhet av möbelbranschen. De erbjuder högkvalitativa trämöbler i modeller som tas fram efter kundernas önskningar. Newport  tillverkar sina möbler hanverksmässigt och med stor flexibilitet i massiva träslag som ek och pinje. Dessa möbler är perfekt för dig som vill skapa tyngd i ditt hem med
enstaka möbler.
Hos oss på Lilla soffbutiken hittar du olika möbler från detta fantastiska varumärke. 

Cherry Collection -English

Denna möbelserie från Newport är inspirerad av engelsk design och passar in i alla typer av hem. Möblerna är tillverkade i massiv körsbär och hos oss på Lilla soffbutiken hittar du matbord, sängbord, skrivbord, byråer, skänkar, stolar, vitrinskåp, sidobord och mycket mer i denna vackra serie. 

Cherry Collection -Spanish

Denna möbelserie från Newport är inspirerad av den spanska kulturen och passar dig som letar efter ljusa och tunga möbler att fylla hemmet med.
Möblerna är tillverkade i massiv körsbär och hos oss på Lilla soffbutiken hittar du soffbord, TV-bänkar, skrivbord, matbord, stolar, sidobord, bokhyllor, byråer och mycket mer i denna eleganta serie. 

Colored Pine Collection White

Newports serie The Colored Pine Collection White är en serie med klassiska vita möbler som passar perfekt till dig som gillar att använda ljusa möbler i hemmet.
Möblerna är tillverkade i pinje och hos oss på Lilla soffbutiken hittar du matbord, skåp, vitrinskåp, skänkar, byråer och mycket mer i denna klassiska serie. 

Colored Pine Collection Black

Newports serie The Colored Pine Collection Black är en serie med klassiska svarta möbler som passar perfekt till dig som gillar möbler som tillför en avkopplande känsla. Med sin mörka färg medför denna möbelserie just detta.
Möblerna är tillverkade i pinje och hos oss på Lilla soffbutiken hittar du matbord, skåp, vitrinskåp, skänkar, byråer och mycket mer i denna klassiska serie. 

Oak Collection

The Oak Collection från Newports är en rustik och elegant möbelserie. Här hittar du möbler som går att få i flera uföranden. . Självklart finns borden i flera olika storlekar för att du enkelt ska kunna anpassa den till just ditt hem.