Lilla_Soffbutiken-logga 1liten

Kristensen & Kristensen

Kristensen &  Kristensen är en dansk möbeltillverkare som tillverkat möbler i över 20 år. Med fokus på matsalsmöbler jobbar de med hög kvalitét och möjligheten att uppfylla kundens specifika behov. Möblerna går att anpassas i val av detaljer samt önskad storlek för att passa i just ditt hem.

Här på Store hittar du flera modeller på matsals- och soffbord. Välkommen in till butiken eller maila oss för att få hjälp att ta fram ett bord som passar just dig.

Elegant

I serien Elegant hittar du allt från bord till skänkar och vitrinskåp. Serien är designad av Carsten Elleby och tillverkad av hög kvalitet.

Denna serie går att kombinera på många olika sätt för att passa varje hem och plånbok. Välj mellan olika färg, träslag samt bordsben för att nå den perfekta möbeln till just dig.

Flex

Flexibelt matbord med många tillval för att du ska kunna få det bord du önskar. Välj mellan ask eller ek samt en mängd olika färger. Finns med färdiga mått men kan också göras på beställning. Bordsskivan kan beställas i flera olika former och med olika kantval. Till bordsben kan du välja mellan fem olika alternativ. Du kan även lägga till ett laminat som finns i flera färger.

forest

Vackert soff- och matsalsbord med hel eller tvådelad bordskiva i massiv ask. Välj fritt mellan de ordinarie storlekarna eller beställ själv den storlek du önskar. Tre tillval av bordsben tillkommer. Bordsskivan kan du få i flera olika finishar och