Lilla_Soffbutiken-logga 1liten

jio möbler

Jio möbler startade redan 1941 och är ett svenskt företag med rötter i Jönköping. De tillverkar unika och handgjorda möbler i sitt eget snickeri där de stoppas och kläs personligen av duktiga hantverkare. En soffa från Jio andas kvalitet och är dessutom något som kan gå i arv i generationer. Med möjlighet att välja det utförande och den klädsel just du önskar investerar du dessutom i något personligt som hjälper dig att skapa den rätta känslan i ditt hem. Jios möbler är tillverkade att hålla i många år, så kom in till Lilla soffbutiken och hitta just din favorit.

edward

Denna klassiska fåtölj från JIO möbler ger ditt hem en lyxig känsla. En fotpall som matchar fåtöljen går även att köpa till. Finns att välja i olika tyger samt även i läder.

metropolitan Fåtölj

Metropolitan är en modern fåtölj med nitar. Dess fantastiska komfort är svår att välja bort när du väl har satt dig. Fåtöljen finns i ett oändligt stort urval av tyger från de exclusiva tygmärkerna. Finns med eller utan nitar. 
Fåtöljen görs i två storlekar. Vilken passar dig bäst?

metropolitan SOFFA

Metropolitan är en modern soffa med nitar. Dess fantastiska komfort är svår att välja bort när du väl har satt dig. Soffan finns i ett oändligt stort urval av tyger från de exclusiva tygmärkerna. Finns med eller utan nitar. 

Winsley

Klassisk skinnfåtölj med insperation från Ralph lauren. Vi visar den med ett fint anelineläder men den finns också att få med tyg. Fåtöljen går att få med eller utan nitar. Du väljer själv vilken tutch du vill ha.

NEW YORK

New York är en modern soffa med en gedigen träram i nederkant. Träramen går att få svängd, som på bilden, men också rak. Soffan kommer i oändligt många olika tyger eller i läder för dem som önskar det. Det finns även en tillhörande fåtölj till soffan.