Lilla_Soffbutiken-logga 1liten

hans k

Hans K är ett svenskt möbelföretag som skapar högkvalitativa solida trämöbler för både det privata hemmet och det större företaget. Kända för att bruka bästa kvalitet och är väldigt nogranna vid tillverkning av möbler. Hans K skapar möbler som är unika till designen, hållbara tack vare att de är solida och något som kommer försköna ditt hem. Möbelserien går i färgerna svart,vit, blond och ek som standard.

Företaget har sina rötter i den stora möbelorten Hyssna. Här började Hans Karlsson att bygga sina första möbler i början på 1950-talet. Hans stora intresse för snickrande och dekoration är det som lett till att företaget blivit den succé det är idag.

Enter

Enter är en flexibel och mångsidig serie som ger en personlig valfrihet, avlastning och praktisk förvaring för hela hallen i hemmet. Serien är som gjord för att skapa ett gott första intryck av hemmet. I denna serie finns hallbyråer, bänkar, skohyllor, hatthyllor och klädhängare i en rad olika varianter, storlekar och färger. Allt designat och skräddarsytt för att skapa ordning och reda.

Flex

Flex är serie med en stapelbar stol och tålig bordskollektion i många olika storlekar för såväl privat som offentlig miljö. Bordsskivan är gjord i laminat och finns i flera olika färger. Flex är stilren och andas nordisk designtradition. Precis som namnet visar Flex att valfriheten på dessa möbler är stora. Kombinera laminatskivan du väljer med med seriens runda och fyrkantiga massiva träben som finns tillgängliga i flera olika färger.

inzel

Inzel-serien har en nordisk formkänsla med tidlös design, stor valfrihet samt en komfort. Inzel har möbler till både kök och vardagsrum som passar in i alla hem. Den gemensamma nämnaren är sköna, följsamma och harmoniska former i vitt, blont, svartbets eller oljad ek, allt skapat i massivt trä - in i minsta detalj. I denna serie hittar du stolar, barstolar, matsalsbord, barbord och mycket mer.

Rainbow

Du har väl hört talas om vad som väntar vid regnbågens slut? Hans K:s serie Rainbow är en vacker gulklimp i sig själv som skapar en fantastiskt känsla i alla hem. Stolarnas ryggstöd är mjukt rundat och funktionellt skapat för den allra bästa och bekvämaste sittkomforten. Välj mellan en lång rad av massiva träslag och färger tillsammans med olika tyger och läder i alla dess färger. I Rainbow-serien ingår det också matbord, sideboard och vitrinskåp.

Verona

Verona-serien är en stilren design som har följsamma vinklar och hög sittkomfort. Idén bygger på att du själv är delaktig i utformningen genom att välja bas, rygg och sits i trä, läder eller tyg. Tack vare sin stilrena, moderna form, hållbarhet och höga sittkomfort tar Verona en lika självklar plats i hemmet som det offentliga rummet. I serien finns även matbord i tre olika storlekar samt sideboards med sin unika form som garanterat skiljer sig från mängden.

Y5

Y5 har en hållbar, trendig och modern design med stark och tydlig form. Namnet Y5 är taget från de fem upp och nervända Y som finns i ryggen. Fokus i denna möbel är designen, funktionen, kvalitén samt flexibiliteten. Y5 passar in på i det privata hemmet och ute i det offentliga. Denna möbel är garanterat ett konstverk, både abstrakt och symboliskt. 

ZigZag

ZigZag är en pinnstol i massivt trä som finns med många valmöjligheter. Designen är framtagen av Markus Johansson och den handlar om att skapa balans och känsla. Med sina avspända vinklar och sköna sittkomfort får ZigZag sin unika karaktär. Detaljerna i stolen är genuina med sina svarvade pinnar och med ett tydligt grafiskt uttryck. I serien hittar du stolar, barstolar, juniorstolar, sideboards samt matbord. Glöm inte att du även kan komplettera din stol med en bekväm och snygg sittdyna.