Lilla_Soffbutiken-logga 1liten

furninova

 Furninova är ett innovativt varumärke som tillverkar skräddarsydda soffor, fåtöljer och en rad praktiska sofftillbehör som ska passa just ditt unika hem och personlighet. Med en skön komfort och stilren design så är möbler från Furinova ett måste till ditt hem. Varumärket hade redan från början som mål att kunna erbjuda så kundunika soffor som möjligt och kan idag
stolt säga att man verkligen har lyckats – över 250 000 skräddarsydda modulsoffor och fåtöljer lämnar varje år fabriken
i Polen och får en central plats i någons vardagsrum – kanske blir det ditt?

London fåtölj

London är en tidlös fåtölj som passar in i alla sorters hem.  Den finns att få i flera material. Finns även som fotpall. Ryggplymån är fylld med silikonbaserad bollfiber för bästa komfort. 

London soffa

London är en snygg soffa som passar in i alla sorters hem. Det som gör soffan unik är att den går att få i svängd modell som skapar ett behagligt och vackert intryck i rummet. Den finns att få i flera storlekar och material som fåtölj, 2-3 sits soffa, 3-sits svängd och fotpall. Ryggplymån är fylld med silikonbaserad bollfiber för bästa komfort. 

petito fåtölj

Petito är en snygg och modern fåtölj med smala armstöd och mjuk sittning. Finns med tillhörande fotpall. Benen på Petito ger ett stilrent intryck med sin smala utformning och sin svarta färg. Ryggkuddarna består av en mix av fjäder och bollfiber med god spänst för maximal komfort.

Petito soffa

Petito är en snygg och modern soffa med smala armstöd och mjuk sittning. Den finns att få i flera storlekar och modeller som fåtölj, 2-3-4-sits soffa,1,5-sits soffa, samt fotpall. Benen på petito ger ett stilrent intryck med sin smala ben och sin svarta färg. Ryggkuddarna består av en mix av fjäder och bollfiber med god spänst för maximal komfort.

HARMONY soffa

Harmony är en snygg och modern soffa med smala armstöd och mjuk sitts. Den finns att få i flera storlekar. Benen väljer du i trä eller i metall. Ryggkuddarna består av en mix av fjäder och bollfiber med god spänst för maximal komfort. Modellen finns i tre olika stoppningar och har ett stort urval av klädslar att välja bland.