Lilla_Soffbutiken-logga 1liten

Dan-form

1992 skapade den unge Jørgen Mensen en stol i sin källare som blev starten på det danska företaget DAN-FORM. Sedan dess har företaget vuxit och har idag ett brett utbud av stolar till alla tillfällen, fåtöljer och bord av hög kvalitet.

De jobbar hela tiden för att få fram nya designer och jobbar med olika designers för att få nya idéer
och tankesätt till kollektionerna.

butterfly

Snygg och stilsäker stol i konstläder. Sömmarna är en snygg detalj och tillsammans med ryggen får stolen sitt personliga utseende. Stolsbenen är i krom.

Combino

Combino är en härlig stol som är väldigt bekväm tack vare de höga armstöden. Den perfekta platsen att sätta sig med en bra bok. Stolen har svarta metallben och tillverkas i konstläder som finns i flera färger.

DOLPHIN

Dolphin är en modern stol i läder som piffar upp ditt hem. Den annorlunda designen gör att den sticker ut. Finns i färgerna svart eller brunt läder och även till benen finns det flera olika val.


 

flair

Stolen Flair är ett säkert val om man vill liva upp sitt hem med nya, mjuka linjer och former. Sömmen är en snygg detalj som gör att stolen sticker ut lite extra. Stolen tillverkas i konstläder som finns i flera olika färger samt benval.

Flair

Barstolen Flair är ett säkert val om man vill liva upp sitt hem med nya, mjuka linjer och former. Sömmen är en snygg detalj som gör att stolen sticker ut lite extra. Stolen tillverkas i konstläder som finns i flera olika färger samt benval.

Hype

En klassisk barstol som finns i mängder av olika färger. Hype tillverkas i konstläder och svarta metallben.

Rombo

Denna snygga stol är perfekt för att liva upp i hemmet. De höga armstöden ger extra komfort. Stolsbenen är i svart metall. Stolen finns i flera olika färger och man kan välja mellan tyg eller konstläder.