Lilla_Soffbutiken-logga 1liten

artwood

Artwood grundades 1969 och står för en design av möbler och interiör inspirerad av den amerikanska östkusten blandat med lugnet från det hem man alltid har önskat sig. Med grundmaterial i trä, rotting, textil och skinn erbjuder de robusta möbler med hög kvalitet och tidlös design. Möblerna berättar via sina skiftningar i material en egen historia om ursprung och bidrar till en levande och spännande hemmamiljö. 

Med harmonisk känsla över möblerna från Artwood kommer du utan tvekan att spendera många timmar i din favorit. Artwood vill att möblerna ska spegla ägarens personlighet och fungera som en inspirationskälla. Med sin otroliga bekväma komfort och känslan av avslappnad lyx så får man verkligen hemmet till att vara ett ställe att trivas på.

Accessoarer

Vi erbjuder en brett utbud av accessoarer från varumärket. Allt från speglar, kuddar, mysiga plädar till vackra ljuslyktor, tvättkorgar och vedkorgar i olika material som rotting, läder och tyg. 

Belysning

Här hittar du utvalda lampor och vacker belysning i form av golvlampor, taklampor och separata skärmar i olika spännande material som järn, metall, trä och glas. 
 

fåtöljer, pallar & Soffor

Vackra fåtöljer och pallar hittar du här! Vi erbjuder även ett brett utbud av soffor och kökssoffor i olika material som läder, tyg och rotting. 

Matbord & stolar

Matbord och stolar från varumärket finns att få i både läder och tyg. Vi erbjuder bland annat runda matbord i spännande material som betong, antik ek och högblanka vita.
Matstolar finns i olika utföranden, pikerade och med nitar, i tyg och i läder. 


 

Mattor

Småmattor, stora mattor och gångmattor hittar du här i material som bomull, polyester och hampa. 

 

Skrivbord, Sidobord & Avlastningbord

Skrivbord, sidobord, sängbord och avlastningsbord. Möblerna finns i olika utföranden och material som betong, trä och rotting. 

Sänggavlar & Överkast

Vackra sänggavlar i material som läder, sammet och linnetyg. Pikerade varianter med eller utan nitar. Härliga överkast från varumärket finner du här i olika storlekar och i olika utföranden. 

Utemöbler

Vi erbjuder ett brett utbud av utemöbler från varumärket i material som rotting, trä och betong. Vi har bord, fåtöljer, soffor och parasoller.