Lilla_Soffbutiken-logga 1liten

artwood

Artwood grundades 1969 och står för en design av möbler och interiör inspirerad av den amerikanska östkusten blandat med lugnet från det hem man alltid har önskat sig. Med grundmaterial i trä, rotting, textil och skinn erbjuds robusta möbler av hög kvalitet och tidlös design. Möblerna berättar via sina skiftningar i material en egen historia om ursprung och bidrar till en levande och spännande hemmamiljö. 

Möblerna utstrålar en harmonisk känsla och du kommer utan tvekan att spendera många timmar i din favorit. Artwood vill att möblerna ska spegla ägarens personlighet och fungera som en inspirationskälla. Med sin otroligt bekväma komfort och känsla av avslappnad lyx så skapas ett hem att trivas i.

Accessoarer

Vi erbjuder en brett utbud av accessoarer från varumärket. Allt från speglar, kuddar och mysiga plädar samt vackra ljuslyktor till tvättkorgar och vedkorgar i olika material som rotting, läder och tyg. 

Belysning

Här hittar du utvalda lampor och vacker belysning i form av golvlampor, taklampor och separata skärmar i olika spännande material som järn, metall, trä och glas. 
 

fåtöljer, pallar & Soffor

Vackra fåtöljer och pallar hittar du här! Vi erbjuder även ett brett utbud av soffor och kökssoffor i olika material som till exempel läder, tyg och rotting. 

Matbord & stolar

Matbord och stolar från varumärket finns att få i både läder och tyg. Vi erbjuder bland annat runda matbord flera olika material. Stolar finns i olika utföranden som till exempeln pikerade, med nitar, i tyg eller läder. 


 

Mattor

Små och stora mattor  hittar du här i material som bomull, polyester och hampa. 

 

Skrivbord, Sidobord & Avlastningbord

Skrivbord, sidobord, sängbord och avlastningsbord finns det gott om från Artwood. Möblerna finns i olika utföranden och material som betong, trä och rotting. 

Sänggavlar & Överkast

Vackra sänggavlar i mängder av olika material. Pikerade varianter med eller utan nitar. Här finns också härliga överkast i olika storlekar och i flera olika utföranden. 

Utemöbler

Vi erbjuder ett brett utbud av utemöbler från Artwood i material som rotting, trä och betong. Vi har bord, fåtöljer, soffor och parasoller.