Lilla_Soffbutiken-logga 1liten

Strehög

Strehög är både ett av det äldsta och ett av de ledande designföretagen på marknaden när det gäller mattor för hemmiljö av hög kvalitet. Strehög erbjuder ett brett sortiment av olika mattor som är hämtade från hela världen. En del av produkterna tillverkas i högteknologiska fabriker medan andra görs för hand enligt gammal tradition, självklart under FairTrade och Non Child Labour.

Strehög affärsidé är att du ska uppleva känslan av en ny matta med god kvalitet och design till rätt pris. Hos oss på Lilla soffbutiken hittar ni fyra serier från Strehög sortiment. Läs mer om dessa serier här nedan.

The Cameo Collection

The Cameo Collection är en samling lapptäcksmattor som är designade med en blandning av motiv från Öst i kombination med det ursprungliga europeiska 1800-talet. Denna vackra kombination av design ger en rik smak av vårt historiska förflutna. Färgerna i "The Cameo Collection" ger en känsla av "Dolce Vita" i ditt hem där nyanserna är mjuka och designen är universiell. Mattorna i denna serie är maskinvävda med förstärkta hörn samt en anti-glidskikts-funktion som ger en säker passform. Förutom valet av flera olika färger har du även möjlighet att välja mellan olika storlekar. 

The Fading World Collection

Denna vackra serie av mattor från E.Stjerna är tillverkade i bomullschenielle. Designen har ett centalt mönster eller medaljong som ger ett klassiskt intryck. De vibrerande färgerna gör mattan modern och elegant. 
Mattorna i denna serie är maskinvävda med förstärkta hörn samt en anti-glidskiktsfunktion som ger en säker passform. Förutom valet av flera olika färger har du även möjlighet att välja mellan olika storlekar. 

The Mad Men Collection

Mattorna i denna serie är maskinvävda med en kombination av ull och bomullschenille. Mattan har förstärkta hörn samt en anti-glidskiktsfunktion som ger en säker passform. Förutom valet av flera olika färger har du även möjlighet att välja mellan olika storlekar. 
 

The Vintage Collection

The Vintage Colletion är en samling lapptäcksmattor som är designade med en blandning av motiv från Öst i kombination med det ursprungliga europeiska 1800-talet. De moderna och rustika färgerna gör att mattorna passar in i alla olika hem. Mattorna är tillverkade i en kombination av ull och bomullschenille. De intrikata sömmarna ger en viktigt detalj för att ge ett sant "vintage" utseende. Mattorna i denna serie är maskinvävda med förstärkta hörn samt en anti-glidskiktsfunktion som ger en säker passform. Förutom valet av flera olika färger har du även möjlighet att välja mellan olika storlekar.