Newport/SVDM

Newport, tidigare SVDM, är ett företag med lång erfarenhet av möbelbranschen. De erbjuder högkvalitativa trämöbler i modeller som tas fram efter kundernas önskningar. SVDM tillverkar sina möbler hanverksmässigt och med stor flexibilitet i massiva träslag som ek och pinje. Dessa möbler är perfekt för dig som vill skapa tyngd i ditt hem med enstaka möbler.
Hos oss på Lilla soffbutiken hittar du en mängd olika möbler från detta fantastiska varumärke. 

The Cherry Collection English

Denna möbelserie från SVDM är inspirerad av engelsk design och passar in i alla typer av hem. Möblerna är tillverkade i massiv körsbär och hos oss på Lilla soffbutiken hittar du matbord, sängbord, skrivbord, byråer, skänkar, stolar, vitrinskåp, sidobord och mycket mer i denna vackra serie. 

The Cherry Collection Spanish

Denna möbelserie från SVDM är inspirerad av den spanska kulturen och passar dig som letar efter ljusa och tunga möbler att fylla hemmet med.
Möblerna är tillverkade i massiv körsbär och hos oss på Lilla soffbutiken hittar du soffbord, TV-bänkar, skrivbord, matbord, stolar, sidobord, bokhyllor, byråer och mycket mer i denna eleganta serie. 

The Colored Pine Collection White

SVDMs serie The Colored Pine Collection White är en serie med klassiska vita möbler som passar perfekt till dig som gillar att använda ljusa möbler i hemmet.
Möblerna är tillverkade i pinje och hos oss på Lilla soffbutiken hittar du matbord, skåp, vitrinskåp, skänkar, byråer och mycket mer i denna klassiska serie. 

The Colored Pine Collection Black

SVDMs serie The Colored Pine Collection Black är en serie med klassiska svarta möbler som passar perfekt till dig som gillar möbler som tillför en avkopplande känsla. Med sin mörka färg medför denna möbelserie just detta.
Möblerna är tillverkade i pinje och hos oss på Lilla soffbutiken hittar du matbord, skåp, vitrinskåp, skänkar, byråer och mycket mer i denna klassiska serie. 

The Oak Collection

The Oak Collection från SVDMs är en rustik och elegant möbelserie. Här hittar du soffbord och matbord som går att få i flera uföranden. Du kan välja mellan ljus eller mörk färg på bordet samt om du önskar hjul på bordsfötterna eller stadiga ben. Självklart finns borden i flera olika storlekar för att du enkelt ska kunna anpassa den till just ditt hem.