Lilla_Soffbutiken-logga 1liten

grange

Den franska tillverkaren Grange producerar exklusiva och gedigna möbler med känsla för hantverk och form. Väljer du att inreda ditt hem med Grange möbler så ställer du dig utanför modets nycker och svängningar. Med sina stilfulla detaljer blir ditt hem en gudomlig oas. Grange tar dig tillbaka 100 år i sin charmiga design, fortfarande lika tidlösa som smakfulla med en kvalitet som håller mycket länge. Företagets stilideal kan spåras till historiska möbler från hem i Provence och många moment i tillverkningsprocessen utförs hantverksmässigt.

haussmann

Designen på Haussmanns möbelserie är hämtat från 1853 när Napoleon III gjorde Georges Eugene Haussmann till prefekten i Seine. Hausmann uppdrag blev att inleda ett program för att planera reformer i Paris. Han började att rita breda, trädkantade eleganta boulevarder och blev genom detta  känd för sina "culte de l'axe" grafik.

Möblerna i Haussmann serien har samma anda som de hade under hans tid och erbjuder en sofistikerad djärvhet i en perfekt harmoni som passar in i dagens livsstil.

jacob

Jacobs möbelserie är Inspirerad av Louis XVI. Denna möbelserie visar med det lilla extra en "själ" som är alldeles egen i sitt slag.

Kombinationen av läder och trä ger alla delar av möblerna vackra linjer och blir unikt orginella. Det sofistikerade färgtemat som möblerna har, skapar ett universum lika djärvt som det är elegant. 
 

Medallion

Madaillons möbelserie är en ny och renare version av Louis XV-stilen. Här kombineras mjuka linjer och charm med en betoning på klassiska proportioner som ger en ren estetisk elegans och modern finish.

Medallions serie är inspierat från brocantemöbler och antika möbler från country-stilen där man skapat en vacker finish på ek och körsbärsträmaterial. Det som utmärker Medaillon som mest är användningen av två träessenser som betonar tidigare elegans samt de funktionella egenskaper hos denna samling.