furninova

 Furninova är ett innovativt varumärke som tillverkar skräddarsydda soffor, fåtöljer och en rad praktiska sofftillbehör som ska passa just ditt unika hem och personlighet. Med en skön komfort och stilren design så är möbler från Furinova ett måste till ditt hem. Varumärket hade redan från början som mål att kunna erbjuda så kundunika soffor som möjligt och kan idag
stolt säga att man verkligen har lyckats – över 250 000 skräddarsydda modulsoffor och fåtöljer lämnar varje år fabriken
i Polen och får en central plats i någons vardagsrum – kanske blir det ditt?

London

London är en snygg soffa som passar in i alla sorters hem. Det som gör soffan unik är att den går att få i svängd modell som skapar ett behagligt och vackert intryck i rummet. Den finns att få i flera storlekar och material som fåtölj, 2-3 sits soffa, 3-sits svängd och fotpall. Ryggplymån är fylld med silikonbaserad bollfiber för bästa komfort. 

petito

Petito är en snygg och modern soffa med smala armstöd och mjuk sittning. Den finns att få i flera storlekar och modeller som fåtölj, 2-3-4-sits soffa,1,5-sits soffa, samt fotpall. Benen på petito ger ett stilrent intryck med sin smala ben och sin svarta färg. Ryggkuddarna består av en mix av fjäder och bollfiber med god spänst för maximal komfort.

Pierre

Pierre är en stilren fåtölj som passar in de flesta hem. Till fåtöljen finns också en matchande fotpall för att skapa extra komfort. Pierre är en öronlappsfåtölj vilket betyder att den har "öron" på sidan som fungerar som stöd om man lutar huvudet åt sidan. Detta gör att du enkelt kan ta dig en tupplur i den utan att känna dig stel i nacken när du vaknar. Pierre finns att få i både läder och tyg i olika färger samt att du kan välja mellan en rad olika ben.