Lilla_Soffbutiken-logga 1liten

Charlotte olsson art

Charlotte Olsson, utbildad mönsterdesigner är personen bakom det fantastiska varumärket Charlotte Olsson art och har sin studio i Göteborg. Materialen som används är konstverk i sig. Det finns inte två likadana eller identiska ramar, vilket resulterar i att varje bit är helt unik. Charlotte får sin inspiration från lycka och kvalitet.

Så långt som möjligt är materialen som används också återvunna och miljövänliga. Charlotte bygger med tyg, spets, virkat och pärlor. 3D effekterna är fantastiska! Charlotte skapar också fantatsiska sjalar till dam och näsdukar till herr i 100% exklusivt siden från ett litet sidentryckeri i Italien. Hantverket är magiskt och produkterna likaså. 

Champagne deskset

Denna penna är framtagen genom ett samarbete mellan Charlotte Olsson och pennföretaget Ballograf. Den klassiska modellen är utsmyckad med ett festligt mönster designat av Charlotte Olsson, perfekt för att ljusa upp tråkiga dagar på kontoret.

Happy cake

Denna produkt har ett mönster som heter Happy Cake. Happy Cake finns att få som sjal och näsduk. Den är gjord i 100% exklusiv siden.
 

Hocus Pocus

När denna produkt designades fick den namnet Hocus Pocus efter sitt unika och vackra mönster.  Hocus Pocus finns att få som sjal och näsduk. Den är gjord i 100% exklusiv siden. Mönster Hocus Pocus.  

Lucky Love

Lucky Love finns att få som sjal och näsduk. Det vackra mönster som skapades gjorde att den fick namnet Lucky Love med dess färger och former. Lucky Love är gjord i 100% exklusiv siden.